Interjú / Nyilatkozat

Flick: Felejthetetlen két év volt!

A Bayern München idény végén távozó edzője a Bayern weboldalának nyilatkozott Nagelsmann kinevezése után.

A Bayern hivatalosan is bejelentette, hogy a következő szezontól Julian Nagelsmann veszi át a vezetőedzői pozíciót Hansi Flicktől. A Bayernt óriási sikerekig vezető Flick ebben a nyilatkozatsorozatban kapott lehetőséget, hogy köszönetet mondjon a klubnak.

“Az elmúlt két év felejthetetlen volt számomra. Az érzelmek, a győzelmek, a trófeák, de a mindennapi munka is nagyon jó szórakozást jelentett nekem. Varázslatos időszak volt. A siker pedig csak együtt érhető el! Az edző semmi a csapata nélkül és nagyon szerencsés vagyok, hogy fantasztikus játékosaim voltak Münchenben és egy olyan stábom és edzői csapatom, akik hihetetlen munkát végeztek. Köszönöm srácok és köszönöm Kathleen [Krügernek] is!”

Hansi Flick megérkezett a Säbenerre

Flick külön megköszönte a munkáta Bayern adminisztratív vezérjének, Kathleen Krügernek is.

“Külön köszönöm az elnök úrnak, Herbet Hainernek, valamint Karl-Heinz Rummeniggének, Oliver Kahnnak és Hasan Salihamidizicnek, illetbe a teljes vezetőségnek, akik megadták a lehetőséget nekem, hogy menedzseljem ezt a kíváló csapatot. Mindig is bánkódni fogok azonban amiatt, hogy ezeket a nagyszerű sikereket pont akkor értük el, amikor a szurkolók nem jöhettek be a stadionokba. Minden meccsen hiányoztak. A Bayern családjának a legjobbakat kívánom a jövőre nézve. Nem klisé, amikor azt mondom: igazi megtiszteltetés volt számomra.”

Természetesen ez még nem Hansi utolsó búcsúüzenete. Várhatóan az utolsó bajnokit követően további nyilatkozatokat ad majd az elmúlt másfél évről.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top