Bajnokok Ligája

PSG: “Meg akarjuk nyerni a mérkőzést”

A Paris SG müncheni sajtótájékoztatóján Pochettino és Marquinhos állták az újságírók kérdéseit.

Pochettino:

A Bayern a címvédő és a világbajnok. Tudjuk, hogy nagyszerű csapatuk van, de magabiztosak vagyunk és ismerjük a saját kvalitásainkat is. Meg akarjuk nyerni a mérkőzést.

A Bayern támadójátéka kiegyensúlyozott, nagyon jól szervezett csapat – magas védelmi vonallal játszanak és a támadójátékosaikkal képesek bármikor eldönteni egy mérkőzést. Meg kell próbálnunk a veszélyes területeken nem elvesztegetni a labdát.

A Bayernnél és nálunk is vannak hiányzók. El kell fogadnunk a jelenlegi helyzetet. Egy csapat kvalitását az is jelzi, hogyan tudja kezelni az ilyen szituációkat.

Az emberek Neymarról és Mbappéról beszélnek, de az általam összeállított csapatnak kell megdolgoznia a győzelemért. A döntőhöz képest most teljesen másak a körülmények, két mérkőzés lesz. Ami a sportszakmai revanst illeti, természetesen mindig jelen van, elsősorban viszont kihívást jelent egy ilyen erős csapatot legyőzni, mint a Bayern.

Bármelyik ittlévő játékosunk bekerülhet a kezdőcsapatba. A Bayern erőssége az egész csapatban rejlik. Ha valaki úgy nyeri meg a Bajnokok Ligáját vagy a Klub VB-t, mint ők, akkor a keretük jó. Lewandowski és Gnabry jó játékosok, de nálunk is hasonló a helyzet. Tudni kell kezelni ezeket a szituációkat./media/202143/_g1a4472.jpg

Kiesés | Bayern 1-1 Villarreal
Vereség a párharc első meccsén | Villarreal 1-0 Bayern
A Villarreal lesz a Bayern ellenfele a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében
Hengerelve ment tovább a csapat | Bayern 7-1 Salzburg
Vegyes érzelmek | Salzburg 1-1 Bayern
Jön a Bajnokok Ligája kieséses szakasza! | A Salzburgról röviden
“A Salzburgnál nincs nagyobb meccs, mint a Bayern elleni!” – Reakciók a BL-sorsolás után
Megismételték a sorsolást: a Salzburg a Bayern új ellenfele!
Stílusosan zártuk a csoportkört! | Összefoglaló: Bayern 3-0 Barcelona
Megvan a csoportelsőség! | Dinamo Kijev 1-2 Bayern
“Ha King és Sabi kiesik, nagyon kicsi keretünk lesz” – Sajtótájékoztató: Dinamo Kijev vs. Bayern
“Lewa a legjobb csatár; a cél a 100 BL-gól!” – Reakciók: Bayern 5-2 Benfica

Marquinhos:

Ezek mindig nagyszerű pillanatok, az ilyen ellenfelek ellen különlegesen motivált az ember. Van még egy napunk elemezni a csapatukat. Tudjuk, hogy nagyszerű játékosaik vannak és remek formának örvendenek, idén még veretlenek a Bajnokok Ligájában. Erős mecset kell játszanunk, hogy jó eredménnyel utazhassunk haza. Az ilyen meccseken apró részletek döntenek.

Nem bosszúként tekintünk erre a mecsre. Másak a körülmények, másik edzőnk van, volt pár távozónk is. Nagy mérkőzés vár ránk, szükségünk van az egyéni kvalitásokra és a csapatteljesítményre is. Ha mindenki hozza a teljesítményét, az egyéni kvalitások érvényesülnek majd.

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

To Top